Aktivitäten

Karaoké
Amusement
Bar-Snack

Bar-Snack

Pétanque
Boulodroom

Op camping La Rivière in Lacave hoeft u zich geen moment te vervelen! Of je nu sportief, nieuwsgierig of feestelijk bent, je vindt er activiteiten naar jouw smaak. De camping biedt diverse animaties, een snackbar, een supermarkt, een speelruimte, een bowlingbaan en een volleybalveld. Ook kunt u genieten van de rivier de Dordogne, het zwembad en de regio.

Een snackbar, een supermarkt en een speelruimte voor uw comfort

Camping La Rivière biedt tijdens het zomerseizoen activiteiten voor het hele gezin. U kunt deelnemen aan thema-avonden, wandelingen, kanoën, aquagym, activiteiten voor 5-12 jarigen, activiteiten voor alle leeftijden… ‘s Avonds kunt u zich elke avond vermaken in de gezellige bar, met DJ, karaoke of concerten . Ook tieners worden niet buiten beschouwing gelaten, met speciaal entertainment van 20.00 tot 22.30 uur.

Een snackbar, een supermarkt en een speelruimte voor uw comfort

Camping La Rivière biedt u ook praktische en vriendelijke diensten. U kunt eten in de snackbar, die gerechten biedt om mee te nemen of om ter plaatse op te eten. U kunt ook uw boodschappen doen in de supermarkt, die lokale en essentiële producten aanbiedt. Voor vermaak kunt u genieten van de speelruimte met tafeltennistafels, tafelvoetbal en biljart.

Een bowlingbaan, een volleybalveld en de rivier de Dordogne houden u actief

Camping La Rivière nodigt u ook uit om sportieve en leuke activiteiten te beoefenen. U kunt jeu de boules spelen op de bowlingbaan, volleyballen op het daarvoor bestemde veld, en vissen of kanoën op de Dordogne. Ook kunt u zwemmen in het verwarmde zwembad of in de rivier.

Wacht niet langer en boek nu uw verblijf op camping La Rivière in Lacave. U zult verleid worden door de activiteiten die deze camping aan de oevers van de rivier de Dordogne in de Lot biedt.