Standorte

Rivière
Rivierzijde
Forêt
Platteland

Onze locaties

Bent u op zoek naar verhuur van kampeerplaatsen voor caravans aan de oevers van de Dordogne, in een natuurlijke en vriendelijke omgeving? Camping La Rivière biedt u kale staanplaatsen voor tenten en caravans, verspreid in een groot bosrijk park, begroeid met verschillende soorten bomen. U kunt genieten van directe toegang tot de rivier de Dordogne, een verwarmd zwembad, een bar-restaurant, een supermarkt en tal van activiteiten.

Verhuur van caravankampeerplaatsen aan de oevers van de Dordogne: voeten in het water

Als u van vissen houdt, kies dan voor een caravancamping aan de rivierzijde van de Dordogne. U profiteert van een uitzonderlijk uitzicht op de Dordogne en heeft vanaf uw locatie rechtstreeks toegang tot de rivier.

Verhuur van kampeerplaatsen voor caravans in het notenbos

Als u op zoek bent naar rust en kalmte, kies dan voor het huren van caravankampeerplaatsen aan de oevers van de Dordogne in ons walnotenbos. U wordt begrensd door struikgewas en bevindt zich op 50 meter van de toegang tot de rivier.

Plan du camping La Rivière en Dordogne

Klik op de kaart om deze te vergroten

Diensten en entertainment voor het hele gezin

Welke locatie u ook kiest, op camping La Rivière kunt u profiteren van talrijke diensten en activiteiten. De camping beschikt over drie moderne en comfortabele toiletten, waaronder een verwarmd toilet voorzien van een kinderdagverblijf en drie plaatsen voor mensen met beperkte mobiliteit (PRM). De camping verwelkomt uw dierenvrienden (slechts één per standplaats), op voorwaarde dat ze aangelijnd en ingeënt zijn.

Boek nu uw caravancamping aan de oevers van de Dordogne op camping La Rivière in Lacave. U zult verleid worden door de natuurlijke en gemoedelijke sfeer die heerst op deze camping aan de oevers van de rivier de Dordogne in de Lot.